Από τις 27 Ιουνίου δεν εκτελεί δρομολόγια το Υδροπτέρυγο λόγω εκτεταμένων βλαβών

Από τις 27 Ιουνίου δεν εκτελούνται δρομολόγια από το Υδροπτέρυγο λόγω εκτεταμένων βλαβών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της  Θασιακής Ένωσης κ. Νίκο Τσιλογιώργη αναμένεται να στείλουν επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας ώστε να τον ενημερώσουν για τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Καβάλας- Πρίνου.

Ο κ. Τσιλογιώργης είπε ότι «από τις 27 Ιουνίου έχει να κάνει δρομολόγια το υδροπτέρυγο και είναι άγνωστο πότε θα επανέλθουν και αν θα επανέλθουν τα δρομολόγια. Επικοινώνησα με το Λιμεναρχείο, μου είπαν ότι ο ιδιοκτήτης επικαλείται συνεχώς βλάβες, οι οποίες φαίνεται ότι είναι παρατεταμένες. Θα δούμε. Μπήκαμε, όμως, στην καρδιά του καλοκαιριού και το υδροπτέρυγο που εξυπηρετούσε ένα μεγάλο κομμάτι του επιβατικού κοινού κυρίως αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν από την Καβάλα στο Λιμένα, δημιουργεί τώρα πρόβλημα. Δεν μπορώ να ξέρω τι υποκρύπτεται από πίσω. Το αν ο ιδιοκτήτης περίμενε διαφορετικά πράγματα, δηλαδή ότι από τα πρώτα δρομολόγια θα έχει μεγάλη πληρότητα. Δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά επειδή παρακολούθησα από την αρχή τις κινήσεις του υδροπτέρυγου είδα ότι πήγαινε ικανοποιητικά. Δεν νομίζω δηλαδή ότι υπάρχει τέτοιο σημαντικό πρόβλημα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι η πληρότητα θα είναι πολύ μεγάλη. Και μάλιστα η Θασιακή Ένωση ήταν έτοιμη να ζητήσει να γίνονται και δρομολόγια από την Καβάλα προς τον Πρίνο. Πάντως είναι πρωτάκουστη μια βλάβη που διαρκεί δύο εβδομάδες».

ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΒΑΛΑΣ- ΠΡΙΝΟΥ

Για την πορθμειακή γραμμή Καβάλας- Πρίνου είπε ότι «τα δρομολόγια συνεχίζονται κανονικά. Έχουμε 6 δρομολόγια καθημερινά. Ήδη η Θασιακή Ένωση Καβάλας ετοιμάζει επιστολή προς τον νέο υπουργό Ναυτιλίας για να τον ενημερώσει για την υπάρχουσα κατάσταση εδώ στη γραμμή και κυρίως να του επισημάνουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά την χειμερινή περίοδο. Θα τη στείλουμε τις επόμενες μέρες. Στην άλλη γραμμή, Κεραμωτής- Λιμένα, έχουμε επαρκή δρομολόγια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *