Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου η Kavala Expo 2019

Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου η Ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας Kavala Expo 2019. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Μάρκος Δέμπας είπε ότι «έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία. Πλησιάζουν οι μέρες που θα οργανώσουμε πάλι την Kavala Expo 2019. Ήδη η ομάδα εργασίας συνεδριάζει πολύ πιο συχνά προκειμένου να δούμε πώς θα λειτουργήσει η φετινή μας έκθεση. Τι θα προσθέσουμε, ποιο θα είναι το μήνυμά της. Υπάρχουν ήδη αρκετές συζητήσεις και σκέψεις.

Έχουμε καταλήξει μάλλον στην ημερομηνία, 27 με 30 Σεπτεμβρίου. Δηλαδή το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου θα είναι μάλλον οριστικό. Κι αυτό επειδή υπάρχουν διάφορες εκθέσεις εκείνη την περίοδο που μας προβληματίζουν και σε δομικά υλικά και σε τρόφιμα στο εξωτερικό, αλλά και εκθέσεις και μέσα στην περιοχή μας και γενικότερα στην Ελλάδα. Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται αυτή θα είναι η ημερομηνία, δεν νομίζω να αλλάξει. Ήδη εδώ με τα στελέχη του Επιμελητηρίου γίνονται συζητήσεις και σιγά- σιγά αναρτώνται στο site του Επιμελητηρίου οι στόχοι και οι προϋποθέσεις της έκθεσής μας. Σε λίγο θα έχουμε και τις αιτήσεις, θα υπάρξει μία κινητοποίηση έτσι ώστε όπως και πέρυσι που είχαμε πολύ μεγάλη συμμετοχή επιχειρήσεων, να κατορθώσουμε και φέτος ίσως και να την ξεπεράσουμε. Θέλουμε παράλληλες δραστηριότητες. Ήδη συζητάμε αν θα έχουμε κάποια τιμώμενη χώρα ή περιοχή, όπως η Νυρεμβέργη με την οποία είμαστε αδελφοποιημένη. Έχει φύγει επιστολή και στο Επιμελητήριο της Νυρεμβέργης αλλά και στο δήμο και μάλιστα θα έχουμε τη δυνατότητα μέσα στον Ιούλιο που θα είναι και ο δήμαρχος Νυρεμβέργης αλλά και στελέχη της πόλης, να έχουμε κάποια συζήτηση μαζί τους.

Επιδιώκουμε, επίσης, μία συνεργασία με την Κρήτη. Και φυσικά διάφορες δραστηριότητες, όπως αγροδιατροφή, συναυλίες, μοτοκίνηση, αυτοκίνητο, πολλές ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι και σε συνεργασία με τη ΔΕΘ Hellexpo νομίζω ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε σιγά- σιγά πολύ περισσότερα να παρουσιάζουμε».

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Συνέχισε λέγοντας ότι «θέλουμε να ισχυροποιήσουμε το θεσμό ακόμη περισσότερο, να τον βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο και είναι αυτό το επόμενο βήμα που θέλουμε να κάνουμε έτσι ώστε σιγά- σιγά κι εξαιτίας του όγκου που θα παρουσιάζεται, να δημιουργηθούν μία ή δύο ακόμη θεματικές εκθέσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Σίγουρα μέσα στο 2020 θα έχουμε μία ή δύο ακόμη εκθέσεις να παρουσιάσουμε.

Να τελειώσουν και οι εκλογές με το καλό, να δούμε ποια θα είναι  η νέα διοίκηση στα υπουργεία έτσι ώστε να έχουμε τις επαφές μας. Πρώτος μας στόχος είναι η έκθεση αλιείας και αλιευμάτων αλλά υπάρχει και στόχος για τα είδη κήπου και φυσικών πετρωμάτων, και βέβαια κάτι μέσα στην αγροδιατροφή και τον τουρισμό. Είναι θέματα τα οποία συζητιούνται και θα δούμε πώς θα ωριμάσουν όλα αυτά για να τα υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *