Από τις 26 ως τις 28 Ιουνίου το φετινό Air Sea Show

Από τις 26 ως τις 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το Air Sea Show στην Καβάλα. Ο διευθυντής του κ. Παναγιώτης Γεωργάδης σημείωσε όμως ότι ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης είναι περιορισμένος φέτος.

Συγκεκριμένα είπε ότι «αποφασίσαμε ομόφωνα στην ολομέλεια της οργανωτικής επιτροπής την προετοιμασία του Air Sea Show του 2020 και να από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου. Την επόμενη μέρα είναι η γιορτή Πέτρου και Παύλου. Δημιουργείται ένα τετραήμερο για άλλες δράσεις και επισκέψεις. Έχουμε πολλά μηνύματα από ξένους που θέλουν να έρθουν μόνο για το συγκεκριμένο γεγονός και να μείνουν ένα βράδυ τουλάχιστον. Είτε πρόκειται για απλούς επισκέπτες είτε για φωτογράφους, είτε για άλλους παράγοντες από το εξωτερικό κυρίως».

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ

Ειδικά για το φετινό Air Sea Show είπε ότι «υπάρχει ένα σημαντικά χαμηλότερο μπάτζετ. Αυτό προήλθε από τη μείωση κατά 50% του κονδυλίου που χορηγούσε ο Δήμος Καβάλας. Εμείς θα συνεχίσουμε μ’ αυτά τα δεδομένα. Ο χρόνος είναι εναντίον μας αλλά δεν υπάρχει μαύρο- άσπρο σ’ αυτό. Απλώς περιορίζουμε τις επιλογές. Έχουμε δύο δυνατούς συμμάχους. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ειδικά τώρα με τον νέο υπουργό. Κι έχουμε ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διότι η γεωπολιτική σκηνή που βρίσκεται σε πολύ μεγάλη ένταση, έξαρση και εναλλαγή, δημιουργεί προοπτικές ενδεχόμενα να ενισχυθεί το σόου. Δεν είναι αποσπασμένο, υπηρετεί τους εθνικούς σκοπούς. Δεν είναι τοπικό, ούτε καν περιφερειακό. Είναι εθνική διοργάνωση, τη χρηματοδοτεί ο ελληνικός λαός. Είναι από τους πολίτες για τους πολίτες. Είναι η μοναδική απόλυτα δωρεάν μεγάλη διοργάνωση του νομού Καβάλας.

Η επιχορήγηση του δήμου είναι μειωμένη αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι με ελπίδα να προχωρήσουμε. Εδώ ερχόμαστε και λέμε, άρα από το δημόσιο χρήμα μπορεί να εμφανιστεί κάποιος που θα βοηθήσει στη διοργάνωση; Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Μ’ αυτά ξεκινάμε. Παρακολουθούμε και όλη την κατάσταση, ό,τι συμβαίνει στο εξωτερικό μας περιβάλλον. Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας. Να βοηθήσουμε θέλουμε, να μας βοηθήσουν θέλουμε. Θα ελπίσουμε για το καλύτερο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *