Από τις 15 Ιουνίου αυξάνονται τα δρομολόγια εξπρές του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας προς Θεσσαλονίκη

Αυξάνονται σε 7 τα  δρομολόγια εξπρές του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για την Θεσσαλονίκη ώστε οι μετακινήσεις των επιβατών να γίνονται σε λιγότερο χρόνο. Σύμφωνα με τον  πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Κώστα Πανταζή, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου.

Ο κ. Πανταζής δήλωσε ότι «δίνουμε στον κόσμο τη δυνατότητα να ταξιδέψει πιο σύντομα στη γραμμή Καβάλας- Θεσσαλονίκης Αυξάνουμε τα εξπρές δρομολόγια από 3 σε 7, χωρίς να αδικούμε τις υπόλοιπες διαδρομές. Δηλαδή οι άλλες δύο διαδρομές μέσω Περάμου και μέσω Ελευθερούπολης θα συνεχίσουν να υφίστανται. Απλώς κάποιες ώρες θα αλλάξουν. Και νομίζω ότι όλο αυτό ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να το ζητάει. Το ζητούσε πολλά χρόνια και πλέον γίνεται. Από τις 15 Ιουνίου, μόλις κλείσουν τα σχολεία, θα ξεκινήσουν τα νέα δρομολόγια. Πλέον, θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τον σύγχρονο στόλο μας, την καλή διαδρομή που έχει η Εγνατία. Νομίζω ότι θα κάνουμε έναν καλό σχεδιασμό.

Τα δρομολόγια αυτά θα είναι στις μονές ώρες, δηλαδή θα ξεκινάν από Καβάλα στις 7πμ, 9πμ, 11πμ, 1μμ, 3μμ, 5μμ και 7μμ, ώστε να μην μπερδεύεται ο κόσμος, να του γίνει συνήθεια και να ξέρει ότι όλα τα δρομολόγια στις μονές ώρες και από Θεσσαλονίκη και από Καβάλα θα είναι εξπρές. Αυτά τα λεωφορεία δεν θα κάνουν καμία στάση και συντομεύεται κατά πολύ ο χρόνος της διαδρομής».

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ

Για το μόνιμο πρόβλημα με την υψηλή τιμή των καυσίμων, είπε ότι «είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Είναι το μεγάλο μας έξοδο. Κάθε μέρα, οι τιμές ανεβαίνουν και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τα έξοδα ανεβαίνουν, τα έσοδα μένουν ίδια ή πέφτουν, είναι μια μεγάλη συνεχόμενη δυσκολία στην οποία παλεύουμε να ανταποκριθούμε. Είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους τους επαγγελματίες το πετρέλαιο. Τα νέα μας λεωφορεία είναι υπερσύγχρονα, αντι-ρυπαντικά αλλά το καύσιμο πάλι το χρειάζονται. Όλοι ελπίζουμε να αλλάξει κάτι. Ο κόσμος να ξέρει, πάντως, ότι αν και τα έξοδα αυξάνονται, οι παροχές μας αυξάνουν κι αυτές. Πάμε κόντρα σε όλα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *