Απόψε στην Εκκλησία του Αγίου Παύλου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 8.30 το βράδυ θα βρεθεί στην εκκλησία του Αγίου Παύλου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για να παραβρεθεί στην περιφορά της εικόνας του Αποστόλου Παύλου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπο Δράκο, είναι τιμή για την Καβάλα η έλευση του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Δράκος είπε ότι «την Παρασκευή (σ.σ. απόψε) στις 8.15, στην εκκλησία του Αγίου Παύλου πολιούχου της πόλης, στη λιτάνευση της εικόνας θα παραβρίσκεται ο πρόεδρός μας, για επίσκεψη λίγων ωρών. Αυτή η επίσκεψη στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ξεκινάει από το πρωί, από Αλεξανδρούπολη, μετά Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και συνεχίζεται».

Για το κλίμα των εκλογών είπε ότι «είναι απαραίτητο να κατέβει ο κόσμος να ψηφίσει και από ‘κει και πέρα η επόμενη μέρα, 8 Ιουλίου, θα έχουμε και νέα κυβέρνηση η οποία θα δώσει προοπτική για όλους τους Έλληνες, κυρίως για τη μεσαία τάξη που τα τελευταία 10 χρόνια τράβηξε όλο αυτό το βάρος των μνημονίων».

Για την προεκλογική περίοδο είπε ότι «το κλίμα είναι ήρεμο. Προσπαθούν τις τελευταίες μέρες λίγο με δηλώσεις είτε στην Καβάλα είτε σε πανελλήνιο επίπεδο, να πολωθεί. Εκφράσεις οι οποίες «τους τελειώνουμε», «μας τελειώσανε» το ένα το άλλο, νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν. Στην Καβάλα είχαμε κάτι δηλώσεις λίγο ακραίες. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να συμμαζευτούμε για να συνεχίσουμε όπως πρέπει. Να τελειώνουμε και με αυτές τις εκλογές για να δούμε την επόμενη μέρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *