Απόλυτα ικανοποιημένοι στον Σύλλογο Κατοίκων Παναγίας από το φετινό Cosmopolis

Την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε για το φεστιβάλ ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Παναγίας «Το Κάστρο» κ. Φώτης Λαζαρίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο φέτος υπήρξε μεγαλύτερη ποιότητα.

O κ. Λαζαρίδης τόνισε πως «Έγινε και αυτό το Κοσμόπολις. Είμαστε ευχαριστημένοι, χαρούμενοι. Ήρθε το φεστιβάλ, περιμένουμε το επόμενο. Όλα πήγαν καλά. Εμείς είδαμε όλη την συνοικία της Παναγίας να έχει δράσεις, όλα πέτυχαν και του χρόνου θα πάμε καλύτερα αφού προσθέσουν και οι καινούριοι στη διοίκηση ένα καλύτερο λιθαράκι.

Θα συνεχισθεί αυτή η προσπάθεια. Φέτος είχαμε μεγαλύτερη ποιότητα, ενώ εμείς όλοι είδαμε ότι τα χορευτικά συγκροτήματα ήταν ποιοτικά. Ήρθαν από μακριά, είδε ο κόσμος το κάτι διαφορετικό που ήθελε και νομίζω ότι ο Δήμος Καβάλας έκανε το καλύτερο που μπορούσε να κάνει.

Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι. Από τις 6 το απόγευμα  που ήμουν εγώ εκεί έβλεπα τον κόσμο να ανεβαίνει για να πιάσει και θέση ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι το θέλει το Κοσμόπολις. Εμείς βλέπουμε τον κόσμο να ρωτά, να μιλά, να μας  έρχεται από μακριά και να κερδίζει το παν. Εμείς θα πούμε τις εντυπώσεις μας στους διοργανωτές, τι έγινε μέχρι τώρα.

Θα πούμε επίσης στην νέα Διοίκηση του Δήμου Καβάλας  ότι δεν πρέπει να σπάζει το φεστιβάλ με μια μέρα στην Καρβάλη. Καλύτερα 4 συν 1 ημέρα και όχι ενδιάμεσα. Το Σάββατο ήταν μπερδεμένη μέρα. Ο  κόσμος ερχόταν, έβλεπε κλειστά περίπτερα, συγκροτήματα δεν υπήρχαν. Αυτά όμως θα τα δούμε στο μέλλον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *