Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον Βιολογικό Καθαρισμό του Δάτου που είχε προκληθεί από κεραυνό

Με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ συνδέθηκε ο Σταθμός του Βιολογικού Καθαρισμού του Δάτου μετά την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Χαράλαμπος Κουφατζής δήλωσε ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε πλήρως και ο βιολογικός καθαρισμός λειτουργεί άψογα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «πλέον, στον βιολογικό του Δάτου λειτουργούμε και πάλι με το ρεύμα της ΔΕΔΔΗΕ. Παραλήφθηκε ο εξοπλισμός, έγιναν οι συνδέσεις και οι απαραίτητες ενέργειες και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την πτώση του κεραυνού και την καταστροφή του εξοπλισμού. Μπορεί να παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα δυσοσμίας, είναι πιθανό, χωρίς να γνωρίζω αν υπήρχε ή όχι. Κατά την αλλαγή του εξοπλισμού και υποχρεωτικά για ένα μικρό χρονικό διάστημα, για λίγες ώρες προφανώς, να υπήρξε κάποια δυσλειτουργία του βιολογικού λόγω της αλλαγής, αλλά ήταν υποχρεωτικό να γίνει για να λυθεί το πρόβλημα.

Για τον βιολογικό καθαρισμό της Καβάλας είπε ότι «την Πέμπτη πήραμε την απόφαση για να αναθέσουμε αφού ήρθε και η έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και προχωράει ο εργολάβος, υπογράφουμε τη σύμβαση και ξεκινάει η αντικατάσταση των ροτόρων. Είναι θέμα ημερών».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τέλος, είπε ότι «την Πέμπτη 14 Ιουνίου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχουμε μία πλήρη ενημέρωση στο Σώμα για την κατάσταση και τη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ ώστε οι σύμβουλοι και οι αρχηγοί των Παρατάξεων να ενημερωθούν και να λύσουμε προβληματισμούς τους πάνω στο θέμα λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *