Απαντήσεις των μετόχων της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 στα ερωτήματα που προέκυψαν από την υπόθεση του ενδιαφέροντος του Άλεξ Χαντιτάτζι

Απαντήσεις στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Καβάλας, σχετικά με τη γνωστή υπόθεση του ενδιαφέροντος του Καναδοιρανού επιχειρηματία Αλεξάντερ Χαντιτάτζι για τον ΑΟΚ, έδωσαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης ,μιλώντας σε γνωστό Καβαλιώτικο κανάλι.

Πρότυπο Κέντρο Αυτιστικών Παιδιών

  Σχετικά με την δημιουργία ενός Πρότυπου Κέντρου Αυτιστικών Παιδιών ο Αντώνης Αντωνίου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι: «τα χρήματα που θα προκύψουν απ’ την ενδεχόμενη πώληση θα μπουν σ’ ένα κοινό τραπεζικό λογαριασμό των τριών μας και θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός Πρότυπου Κέντρου Αυτιστικών Παιδιών στην Καβάλα. Εμείς δεν θέλουμε ούτε ένα ευρώ απ’ αυτό το ποσό. Όταν η ομάδα πουληθεί σ’ έναν αξιόλογο άνθρωπο, θα την πληρώσει γιατί το τζάμπα δεν το εκτιμάει κανείς».

Μεταγραφές

Για τις μεταγραφές ο Σωτήρης Δεληκάρης επιτέθηκε στον πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Χαντιτάτζι, Μάκη Κεβρεκάκη, αποκαλώντας τον «ψεύτη» και για τη συνάντηση στο Ιμαρέτ είπε τα εξής: «Εκεί οι συνεργάτες του επενδυτή μας πίεζαν να δωρίσουμε την ΠΑΕ και να μας πάρουν την ομάδα με το έτσι θέλω». Οι μέτοχοι αρνήθηκαν την προσφορά των 20 χιλ. ευρώ για να γίνουν οι μεταγραφές, γιατί με αυτά τα χρήματα δεν ήθελαν να παραχωρήσουν την ομάδα. Ο κ. Δεληκάρης επίσης άφησε αιχμές και προς τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ και για το γεγονός ότι με την ανακοίνωση που εξέδωσε στάθηκε στο πλευρό του επενδυτή. «Αυτή η ανακοίνωση, που μας πίκρανε πολύ, βγήκε από δύο άτομα, χωρίς να καλέσουν και να ενημερώσουν τους υπόλοιπους του ΔΣ, ανάμεσα στους οποίους είμαστε κι εμείς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast