«Απαγορεύεται η είσοδος στον θάνατο» το βιβλίο που θα παρουσιασθεί στην Καβάλα στις 17 Μαρτίου

Στις 17 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μάκη Ρουσομάνη στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.   Ο συγγραφέας έκανε σχετικές δηλώσεις απευθύνοντας πρόσκληση στο κοινό να παραστεί στην εκδήλωση.

Αρχικά ανέφερε ότι «Καταρχάς να πούμε ότι η παρουσίαση θα γίνει στις 17 Μαρτίου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας  στις επτά το απόγευμα και είναι μεγάλη μου χαρά που θα έρθω στην Καβάλα, εδώ που έχω πολλούς και καλούς φίλους.

Έρχομαι για πρώτη φορά σε βιβλιοπαρουσίαση  αλλά χαίρομαι πολύ ενώ το βιβλίο μου θα παρουσιάσει η Νάσια Δεληγιάννη –φιλόλογος και αποσπάσματα αυτού θα παρουσιάσει ο Πέτρος Γιαζκουλίδης και η Αθηνά Παναγιωτίδου και τον συντονισμό θα έχει ο σκηνοθέτης – ηθοποιός  Παύλος Λεμοντζής».

Ο ΤΙΤΛΟΣ

Πρόσθεσε δε πως «Ο τίτλος του βιβλίου είναι «ΑΠΑΓΟΤΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ» ένα μυθιστόρημα με μυστήριο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ. Εγώ λέω στους αναγνώστες μου να το δουν ως ένα ταξίδι στην Σμύρνη. Είναι ένας έρωτας που συμβαίνει στο σήμερα, στο 2013 και μια εκδίκηση που έρχεται από την ελληνιστική εποχή και μας ταξιδεύει στην Πέργαμο… Αυτές οι ιστορίες δηλαδή στο τέλος του βιβλίου συναντώνται και εκεί εξηγώ τι έχει συμβεί.

Δεν είναι όνειρο, δεν είναι μετενσάρκωση, είναι μια ιστορία που ενώνει αυτές τις δύο εποχές με πιο καθημερινές συνθήκες και όχι με οράματα. Μιλάμε για ένα ενδιαφέρον θέμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση