Απάντηση του προέδρου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ελπίδες» Παναγιώτη Αρσονιάδη στην ανακοίνωση των Ακαδημιών του Ορφέα Ελευθερούπολης

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ελπίδες»  κ. Παναγιώτης Αρσονιάδης έκανε δηλώσεις για την απαντητική επιστολή που εξέδωσε σε ανακοίνωση των Ακαδημιών του Ορφέα Ελευθερούπολης. Μία απάντηση για όσα προηγήθηκαν σε αγώνα που έγινε και σημειώθηκε τραυματισμός ενός παιδιού……

Σε δηλώσεις του ο κ. Αρσονιάδης σημείωσε πως «εκδόθηκε ένα δελτίο τύπου το οποίο αναφέρεται ως εκδότης η διοίκηση των Ακαδημιών του Ορφέα Ελευθ/λης κι αυτό φυσικά είναι το πρώτο ερώτημα. Εγώ δεν ξέρω ο Ορφέας Ελευθερούπολης να έχει άλλη διοίκηση στις Ακαδημίες και άλλη διοίκηση ο σύλλογος γενικά. Είναι ένα δελτίο τύπου ανυπόγραφο, παρά μόνο αναγράφει ότι η διοίκηση των Ακαδημιών του Ορφέα Ελευθ/λης με αφορμή τα όσα συνέβησαν σε ένα παιχνίδι που είχαμε στην προημιτελική φάση που ήμασταν αντίπαλοι στο βοηθητικό γήπεδο του Ηρακλή Καβάλας, ούτε λίγο ούτε πολύ αυτός που το γράφει μας λέει ότι σχεδόν τους δείρανε. Αναφέρει πολλά ψέματα, αναφέρει το ότι είμαστε πίσω από τον πάγκο όλοι οι γονείς και τραμπουκίζαμε εναντίον τους. Όποιος ξέρει το γήπεδο του Ηρακλή διαπιστώνει εύκολα ότι πίσω από τον πάγκο δεν μπορεί να κάτσει κάποιος. Όλοι οι γονείς ήταν απέναντι από τους πάγκους. Αναφέρει ότι μπαίνανε μέσα στο γήπεδο διάφοροι, προπονητές, γονείς και διακόπτανε το παιχνίδι κλπ».

ΣΗΜΑΔΕΥΤΗΚΕ

Συμπλήρωσε δε πως «το συγκεκριμένο παιχνίδι σημαδεύτηκε από την πολύ κακή διαχείρισή του από τους δύο διαιτητές. Έχασαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθώς υπήρχε πολύ σκληρό παιχνίδι από την ομάδα του Ορφέα. Δεν θα αναφερθώ στο γιατί ήταν τέτοιο σκληρό παιχνίδι. Θα αναφερθώ στο γεγονός ότι όταν ο προπονητής ο δικός μας ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πλέον δεν είναι στη δύναμη της Ακαδημίας, διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή να τιμωρήσει τους παίκτες με κάποια κίτρινη κάρτα για να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος του παιχνιδιού, εκείνος περιορίστηκε να απαντήσει στη δεύτερη ή στην τρίτη φορά στις διαμαρτυρίες μας ότι έχει εντολή από την ΕΠΣΚ να μη βγάζει κίτρινες κάρτες. Το αποτέλεσμα δυστυχώς αυτής της πράξης του ήταν ένα από τα παιδάκια μας να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αίμα στα ούρα του. Αυτή η πρακτική οποιανού έμπνευση και αν ήταν την καταδικάζουμε και φυσικά σε κάθε περίπτωση είμαστε παρόντες σε αυτές τις εξελίξεις, όταν ιδιαίτερα κάποιοι επιτήδειοι όπως μεταξύ αυτών και αυτός που έγραψε αυτό το κείμενο για λογαριασμό των Ακαδημιών του Ορφέα, προσπαθεί να καλύψει με διάφορα ψέματα την πραγματικότητα. Είναι προσβλητικό απέναντι στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, είναι προσβλητικό απέναντι στους γονείς και των δύο ομάδων να αναγράφονται αυτά τα ψέματα. Σέβομαι απόλυτα την ιστορία του Ορφέα Ελευθ/λης. Τη σέβομαι απόλυτα, είναι ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στο Νομό Καβάλας. Δεν μπορεί λοιπόν ο οποιοσδήποτε περαστικός, γιατί όλοι περαστικοί είναι μέσα σε αυτές τις ομάδες, να παίρνει την πρωτοβουλία και να διασύρει στην ουσία την ομάδα, το σύνολο του συλλόγου, γράφοντας αυτά τα ψέματα. Γιατί εκεί πέρα ήταν πολύς κόσμος, δεν ήταν μόνο αυτός ο κύριος. Ήταν πολύ γονείς εκεί κι όλοι οι γονείς είδαμε το τι συνέβη πραγματικά. Καθώς η ένταση ήταν μεγάλη. Ήταν πολύ μεγάλη ιδιαίτερα όταν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο ποδοσφαιριστής μας και αναγκαστήκαμε να τον μεταφέρουμε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ας βγει να με διαψεύσει ο οποιοσδήποτε έγραψε αυτήν την επιστολή και να ακούσω και τη δική του θέση. Γιατί δεν ήμουν μόνος στο γήπεδο, δεν ήταν κι εκείνος μόνος του στο γήπεδο, ήταν πάρα πολλοί γονείς και κηδεμόνες και παρακολουθούσαμε την εξέλιξη του παιχνιδιού».

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Καταληκτικά τόνισε πως «σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι πρέπει να αλλάξει το σκηνικό στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, πρέπει επιτέλους να διαμορφωθεί μια καινούρια κατάσταση, μια κατάσταση από ανθρώπους που ξέρουν περισσότερα πράγματα κι έχουν καινούριες ιδέες. Ξεκάθαρα εγώ έχω υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Μιχάλη Παπαδόπουλου στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ με ότι συνεπάγεται αυτό σε βάρος της δικιάς μας ομάδας, γιατί υπάρχουν προστριβές μέχρι τις εκλογές. Αλλά με ότι συνεπάγεται αυτό θα μπορούσα να καλέσω δημόσια για πρώτη φορά, όποιος υποθετικά κι αν είμαι στο ποδόσφαιρο, να συστρατευτεί ο κόσμος γύρω από το πρόσωπο του Μιχάλη Παπαδόπουλου και να δημιουργηθεί ένα καινούριο σκηνικό στην ΕΠΣΚ στις επικείμενες εκλογές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση