«Αν και περίσσια η εργασία, κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον τομέα της καθαριότητας» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος  Ανέστης Τσουρουκίδης

Έρχονται 40 διμηνίτες στον Δήμο Καβάλας που θα ενισχύσουν την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Τσουρουκίδης σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς ανέλαβε και ο εργολάβος το κομμάτι της καθαριότητας στο Περιγιάλι.

Όπως τόνισε αρχικά «Είναι εγκατεστημένος ο εργολάβος επιτέλους στο Περιγιάλι και καθαρίζουν  τα χόρτα που είχαν φτάσει πολύ ψηλά. Προχωράμε σιγά σιγά μια και είναι γνωστές οι ανάγκες όλου του Δήμου Καβάλας  έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό σε ό,τι αφορά το καθάρισμα!

Περιμένουμε βέβαια αυτές τις ημέρες 15 άτομα για την κοπή των χόρτων όπως επίσης θα μας έρθουν άλλοι 40 διμηνίτες και έτσι σιγά σιγά η υπηρεσία βρίσκει τον ρυθμό της.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και είναι αλήθεια πως αυτή η περίοδος είναι πολύ δύσκολη για αυτό και ζητάμε και τη βοήθεια των συμπολιτών μας.

Οι παραλίες μας είναι καθαρές επίσης και έχει μείνει μόνο στο Περιγιάλι να καλύψουμε κάποιες ελλείψεις. Περιμένουμε βέβαια το προσωπικό για να είμαστε εντάξει μια και η καθαριότητα πρέπει να είναι συνεχείς».

ΑΛΣΥΛΙΑ

Σε ότι αφορά τον καθαρισμό των αλσυλλίων δήλωσε ότι «Με τα αλσύλλια έκανα ήδη συνάντηση με την Πρόεδρο της PFIC (Εταιρεία Φωσφορικών Λιπασμάτων) και πήρα 8 εργάτες εθελοντές  και θα καθαρίσουμε και το δάσος της   Παναγούδας. Θα κάνουμε μια καλή εκστρατεία  ώστε να φτιάξουμε και τους ξύλινους φράχτες που καταστράφηκαν αλλά και να καθαρίσουμε τον περιβάλλοντα χώρο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *