ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Ανώτερος ο Νέστος κέρδισε με 4-2 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ανώτερος ο Νέστος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κέρδισε στο γήπεδο του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 4-2.Οι παίκτες του Σάκη Παπαράδη και του Μιχάλη Φλώρου κατάφεραν να προηγηθούν αρκετά νωρίς στο σκορ με το τέρμα του Δεδελούδη στο 10′. Το προβάδισμα δεν έμεινε για πολύ όμως στα… πόδια των ποδοσφαιριστών του Εθνικού αφού δέκα λεπτά αργότερα ο Φώτης Τζαμπέγια,  ο ποδοσφαιριστής του Νέστου είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του και και τον Αρβανίτη στις καθυστερήσεις να του αρνείται ακόμα ένα.

«ΑΕΡΑΣ»

Το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-1. Η αδυναμία των φιλοξενούμενων να κυκλοφορήσουν την μπάλα έγινε μεγαλύτερη και  παράλληλα, η μεσοαμυντική λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο επιδεινώθηκε με τον Νέστο Χρυσούπολης να βγάζει αρκετές ευκαιρίες . Στο 50′ ο Εθνικός δέχτηκε την προειδοποιητική βολή -και πάλι- απ’ τον Φώτη Τζαμπέγια και λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά.Ο Καθάριος έκανε στο 52′ το 2-1 με τον Μελισόπουλο στο 56′ να δίνει “αέρα” δύο γκολ στην ομάδα του. Στο 78′ ο Νέστος  κατάφερε να φτάσει στο 4-1, με τον Εθνικό το μόνο που να καταφέρνει να είναι να κάνει το 4-2 με τον Γκαϊδατζή στο 82′.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης: Αθανασίου, Μαϊντάνος, Αρέτας (82΄ Νύκταρης), Χούσινετς, Μκρτσιάν, Καθάριος (Τζελέπης), Τζαμπέγια Φ., Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος, Γκουτσίδης (86′ Κουκελίδης), Ευθυμιάδης (32′ Περσίδης).

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Παπαράδης-Φλώρος): Αρνανίτης, Δορουγιδένης, Λύμπερης (73′ Μαρασλής), Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Μαλτέζος, Τσαχιρίδης (82′ Γεωργαντζόπουλος), Γκαϊδατζής, Δεδελούδης (65′ Κολονέρος), Καρακασίδης (46΄ Σιδηρόπουλος Σ.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *