Ανοιχτός σε συνεργασίες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης

Ανοιχτός σε συνεργασίες εμφανίστηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Τοψίδης  την ίδια ώρα που από την πλευρά του Περιφερειάρχη κ. Μέτιου δεν έγινε η παραμικρή κρούση συνεργασίας.

Όπως ανέφερε αρχικά για τις περιφερειακές εκλογές «Πράγματι σε αυτή την προσπάθεια μας στήριξαν οι συμπολίτες μας και φτάσαμε πολύ κοντά, λίγο πριν κόψουμε το νήμα της πρωτιάς. Ικανοποιημένοι βέβαια θα ήμασταν αν πραγματικά γινόμασταν διοίκηση της Περιφέρειας και καταφέρναμε με τον τρόπο αυτό να ξετυλίξουμε το πρόγραμμα μας και όλο αυτό που είχαμε σχεδιάσει μαζί με τους συνυποψήφιους μου που κοσμούσαν το ψηφοδέλτιο μας.

Έτσι ήρθε το αποτέλεσμα που βέβαια και το αποδεχόμαστε. Δεχόμαστε τη δεύτερη θέση με 16 συμβούλους και θα περιμένουμε να δούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα ποιες θα είναι οι συγκλίσεις, ποιες οι σκέψεις του Περιφερειάρχη για να μπορέσουμε και εμείς ως συνδυασμός «Περιφερειακή Σύνθεση»  να λειτουργήσουμε σε ένα νέο περιφερειακό συμβούλιο.

Για αυτό και δήλωσα ότι δεν έχουμε πρόταση από τον περιφερειάρχη που έχει τον πρώτο λόγο. Όταν προκύψει θέμα συνεργασίας εδώ θα είμαστε για να το σχολιάσουμε.

Με βάση το πρόγραμμα μας δηλώσαμε ότι είμαστε ανοικτοί να συνεργαστούμε με τον καθένα. Απλά τώρα τον λόγο τον έχουν άλλοι.

Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστεύθηκαν και θα είμαστε πάντα παρόντες από την θέση που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *