Ανοιχτά παζάρια από την ΠΝΟΗ σήμερα και την Πέμπτη

Ανοιχτά μπαζάρ θα πραγματοποιηθούν ει ο Σύλλογος ΠΝΟΗ σήμερα και την Πέμπτη στον χώρο του. Σύμφωνα με την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου κ. Νίκη Ανέστη τα μπαζάρ αυτά είναι ανοιχτά για όλους.

 Όπως τόνισε αρχικά «Πράγματι την Τρίτη 11 και την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, από ώρα 10 το πρωί έως και τη 1 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του συλλόγου «Πνοή» για το παιδί και την οικογένεια, στην οδό Κωνσταντίνου Τσολάκη 23, δύο ανοιχτά μπαζάρ με ρούχα, μπουφάν, παπούτσια, καθισματάκια αυτοκινήτου, παιδικά κρεβατάκια, πιάτα, ποτήρια, κ.ά.

 Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους τους συμπολίτες μας και αφορά τους πάντες;. Όποιος έχει ανάγκη από κάτι μπορεί να έρθει και να δει αν υπάρχει κάτι που τον ενδιαφέρει.

 Το μπαζάρ δεν είναι ανταλλακτικό. Προσφέρουμε αυτά που μας προσφέρει ο κόσμος έτσι. Δεν χρειάζεται δηλαδή να μας δώσουν κάτι για να πάρουν κάτι. Επειδή υπάρχει μεγάλη επάρκεια και δεν έχουμε χώρο για να αποθηκεύσουμε πράγματα, για αυτό και κάνουμε τα μπαζάρ ώστε να δοθούν πράγματα χρήσιμα στο κοινό.

 Προχωρούμε συνεχώς σε δωρεές αφού και ο κόσμος για αυτό μας τα δίδει για να τα προσφέρουμε».

 ΠΙΤΑ

 Εξάλλου την Τετάρτη η ΠΝΟΗ κόβει πίτα στο Κουτούκι του Σαρρή. Όπως ανέφερε «Η είσοδος είναι ανοικτή. Δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι κάποιος μέλος μας αρκεί και φίλοι αν θέλουνε να έρθουν κοντά μας. Η πρόσκληση είναι 15 ευρώ και περιμένουμε μέλη και φίλους να τα πούμε, να ανταλλάξουμε ευχές.

 Την επόμενη εβδομάδα έχουμε να μοιράσουμε στις οικογένειες της ΠΝΟΗΣ τα τρόφιμα που συμπληρώνονται από τις δωρεές, μικρές και μεγάλες. Ο μήνας δεν έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο αν και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μας προκύψει.

 Για παράδειγμα πριν από λίγες ημέρες κληθήκαμε να μπούμε μπροστάρηδες στην υπόθεση του συμπολίτης μας Θανάση Συρόπουλου που πρέπει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό.

 Η ανταπόκριση του κόσμου είναι και μεγάλη και συγκινητική και παρά το ότι λύθηκε το θέμα με τον ΕΟΠΠΥ, και δεν χρειάζονται χρήματα για την επέμβαση ο κόσμος συνέχισε και συνεχίζει να καταθέτει χρήματα για να τα πάρει η οικογένεια μια και θα έχει μεγάλη ανάγκη και μετά την επέμβαση. Να πάνε όλα καλά και εμείς να ευχαριστήσουμε τους πάντες μια και η προσφορά του κόσμου ήταν πολύ συγκινητική.

Αρχές Μαρτίου, 4 του μηνός έχουμε εκλογές οπότε προετοιμαζόμαστε ώστε όλα να είναι όμορφα και ωραία και να γίνουν όλα ως πρέπει. Μια υποχρέωση που μας αγγίζει και που θέλουμε και ένα νέο Δ.Σ. για να προχωρήσει και σε προγραμματισμένες δράσεις αλλά και σε ό,τι καινούριο προκύψει» τόνισε εξηγώντας ότι η προβολή στα ΜΜΕ χρειάζεται πάντα αν σκεφθεί κανείς ότι ακόμη υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει την ΠΝΟΗ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *