Ανανεωμένες κατά 40% οι νέες διοικήσεις της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας

Μεγάλη ανανέωση στελεχών επιτεύχθηκε μετά τις εκλογές στην ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας σε ποσοστό που φτάνει και το 40%. Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χαράλαμπος Δράκος εξέφρασε σε δηλώσεις του την ικανοποίηση του για το όλο γεγονός.

Για την επόμενη μέρα είπε ότι «οι εκλογές τελείωσαν. Οι μέρες δεν αλλάζουν μόνο. Τα προβλήματα παραμένουν ίδια και σήμερα και αύριο. Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι βέβαια μεγάλη μέρα, έχουμε το συλλαλητήριο το μεσημέρι και η Καβάλα πρέπει να διαδηλώσει αυτά που πρέπει να διαδηλώσει. Τώρα δεν κατάλαβα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην πλατεία, στη διαδήλωση, δεν ξέρω τώρα… Είναι υπέρ των διοδίων, κατά των διοδίων… Δεν κατάλαβα. Τέλος πάντων…»

ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ… ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Οι εκλογές μας τελείωσαν. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όπως και κάθε άλλη φορά, αυτήν τη φορά ένας λόγος περισσότερος, έγιναν με πολύ μεγάλη ησυχία, μαζική προσέλευση. Δεν την περίμενα αυτήν την προσέλευση. Βγήκαν καινούργιες Διοικήσεις, σε τοπικό, σε περιφερειακό και σε εθνικό επίπεδο. Δημοτικές, Τοπικές Οργανώσεις, Νομαρχιακή Επιτροπή και εκπρόσωποι στο Συνέδριο του Κόμματος το οποίο θα είναι οι σύνεδροι στα δύο επόμενα Συνέδρια. Νομίζω ότι γρήγορα θα κάνουμε τη συγκρότηση σε Σώμα για να προχωρήσουμε στην οργανωτική μας δομή, τα αξιώματα του καθενός, τι δουλειά θα πάρει ο καθένας και σ’ αυτήν την περίπτωση δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στο στόχο μας, που τώρα πια είναι οι 4-5 εκλογές που θα έχουμε να κάνουμε στα επόμενα δύο χρόνια της θητείας μας. Είναι, δηλαδή, οι Βουλευτικές μία, οι Βουλευτικές δύο, οι Περιφερειακές, οι Ευρωεκλογές, οι Δημοτικές κι όλες έχουν τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματά τους. Είναι μεγάλο το βάρος αυτής της θητείας, γι’ αυτό και είπαμε ότι θέλουμε ανανέωση, μια εν μέρει ανανέωση την οποία χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ έβλεπα τους εκλεγμένους σ’ όλο το Νομό, έγινε σε ένα ποσοστό 40%-50%. Χρειάζεται και η γνώση και η πείρα κάποιων παλαιοτέρων κυρίως, όμως, χρειάζεται η νεανικότητα, τον νέο, αυτόν ο οποίος δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς, όλη την ημέρα με τις δυνάμεις τους σε όλη την επικράτεια».

Κλείνοντας, σχολίασε τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από την ΟΝΝΕΔ και είπε ότι «ως παλιός ΟΝΝΕΔίτης έχω ιδιαίτερες ευαισθησίες στους ΟΝΝΕΔίτες και του ΔΑΠίτες. Έχουμε και τις εκλογές, επί τη ευκαιρία, της ΔΑΠ στο ΤΕΙ της Καβάλας. Δεν είναι τυχαίο, από το 1982 η ΔΑΠ Καβάλας είναι πρώτη δύναμη στα ΤΕΙ. ΚΑΤΕΕ τότε, ΤΕΙ σήμερα, δεν είναι τυχαίο 35 χρόνια πρώτη δύναμη σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, κάτι σημαίνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *