Αναβολή παιχνιδιού στο ΓΣΕ λόγω κορωνοϊού

Το παιχνίδι του ΓΣΕ με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, αναβλήθηκε (όπως άλλωστε αναβλήθηκαν ακόμα 3 αναμετρήσεις της αγωνιστικής) λόγω της εμφάνισης ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στο συγκρότημα της Ελευθερούπολης. Η ομάδα, όπως όφειλε, ειδοποίησε τη διοργανώτρια αρχή και αυτή αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι και να το ορίσει εκ νέου (όπως και τα άλλα δύο) για την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

 Το πρωί της Παρασκευής οι αθλητές και οι παράγοντες του συλλόγου υποβλήθηκαν σε τεστ στο Νοσοκομείο της Καβάλας, ενώ παράλληλα ο Δήμος Παγγαίου απολύμανε το κλειστό της Ελευθερούπολης. Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά και ο αθλητής που βρέθηκε θετικός αναρρώνει στο σπίτι του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΓΣΕ αναφέρει σχετικά:

«Αρνητικά όλα τα υπόλοιπα τεστ. Το ΔΣ του ΓΣΕ ενημερώνει ότι όλα τα υπόλοιπα τεστ των μελών της ομάδας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας βρέθηκαν αρνητικά. Ο καλαθοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός βρίσκεται στην οικία του και η κατάσταση του παρουσιάζει αισθητή βελτίωση προς το καλύτερο.

Του ευχόμαστε περαστικά και τον περιμένουμε να επιστρέψει σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Ευχαριστούμε το Δήμο Παγγαίου για την άμεση απολύμανση του κλειστού γυμναστηρίου Ελευθερούπολης. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε. Προσοχή για να είμαστε όλοι μαζί στις νέες επιτυχίες του ΓΣΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *