Ακόμη ένας νέος δημιουργός εκθέτει στη Θάσο

Στον εκθεσιακό χώρο του Καλογερικού στο  Λιμένα Θάσου θα φιλοξενηθεί φέτος, ακόμη ένας νέος δημιουργός, o Φασουλάς Λευτέρης και η  έκθεση του.  με τίτλο ” Άβολος παράγοντας/ Uneasy criteria “. Οι ημερομηνίες – διάρκεια της έκθεσης του είναι από 1/8/2020 έως 5/8/20  και διοργανωτής της είναι  η ΔΗ.Κ.Ε.Θ 

   Η δημιουργία, ως διεργασία συνομιλίας με τον εσωτερικό κόσμο μοιάζει σχεδόν μεταφυσική. Αποτυπώνονται σκέψεις διαχρονικές αλλά και σκέψεις της στιγμής  ταυτόχρονα.

   Η προσπάθεια πειραματισμού με τα υλικά και την αλληλεπίδραση τους , κατέληξε στο να δημιουργηθεί μια σειρά έργων όπου ο “άβολος παράγοντας” καθορίζεται από τις συνθήκες ισορροπίας – ανομοιομορφίας.

  Στην έκθεση του συναντιούνται ετερογενή στοιχεία, σε μια ζωγραφικού τύπου δόμηση, με επίκεντρο τις έννοιες του ανοίκειου, του άβολου και της αποξένωσης. Η προσπάθειά του  διακρίνεται από την  αναζήτηση μιας φόρμας με ζωγραφικού τύπου προσέγγιση στο χώρο, δίνοντας βαρύτητα στην κίνηση και την μορφή. 

  Η έκθεση του προστίθεται στον κατάλογο εκθέσεων για την ανάδειξη νεων δημιουργών  της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. και συμβάλλει  σ’ ένα πολιτιστικό διάλογο όπου ανταλλάσσονται σκέψεις, ιδέες, προβληματισμοί  και προτάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *