Ακυρώθηκαν με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα προκειμένου να προστατευτεί ο ελληνικός πληθυσμός από τη μετάδοση του κορονοϊού

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδας Παππάς, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ, Νίκος Σουλίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δέμπας, έδωσαν χθές συνέντευξη τύπου, προκειμένου να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, κατά τη διάρκεια του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, στην πόλη της Καβάλας και στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.   

Τα σχέδιά τους για το «παρασκευοσαββατοκύριακο» ήταν θαυμάσια και μάλιστα πίστευαν πως όσα θα γινόταν θα αποτελούσαν μελλοντικά θεσμό για την Καβάλα. Προετοίμαζαν μασκέ πάρτυ σε καταστήματα της πόλης, μουσικά σχήματα στους πεζόδρομους και μπάντες που θα διασκέδαζαν τους καβαλιώτες και τους επισκέπτες μας που θα έμεναν στην Καβάλα προκειμένου να πάνε την Κυριακή στην Ξάνθη για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.  Επίσης ανακοινώθηκαν γι αυτό το διάστημα και μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματα της πόλης, με την ευκαιρία των γιορτών αλλά και το τέλος των εκπτώσεων.

Λίγα λεπτά όμως μετά την συνέντευξη, ήρθε μια ανακοίνωση από τον υπουργό υγείας κ Κικίλια η οποία έλεγε πως δεν θα γίνει καμία καρναβαλική εκδήλωση σε όλη την χώρα λόγω του κορονοϊού, αφού σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μετά την 38χρονη στη Θεσσαλονίκη και το παιδί της που βρέθηκαν θετικοί στο ιό, καταγράφηκε και τρίτο κρούσμα του κορονοϊού, αυτή τη φορά στην Αθήνα. Κάτι που κατέστρεψε όλες τις προετοιμασίες για το καρναβάλι του 2020,σε όλη την χώρα.

Αυτή η ανακοίνωση σε πολλούς φάνηκε υπερβολική όμως κανείς δεν γνωρίζει ποιες ήταν οι αποφάσεις των λοιμοξιολόγων οι οποίοι αποφάσισαν να προστατέψουν τον ελληνικό πληθυσμό από την μετάδοση του κορονοϊού. Το βέβαιο είναι πως θα πρέπει η απόφαση αυτή να τηρηθεί για την προστασία όλων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *