Αισιόδοξος ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Ντίνος Κλειτσιώτης στις πρώτες του δηλώσεις. Σύμφωνα με τον κ. Κλειτσιώτη το μεγαλύτερο πρόβλημα του Νοσοκομείου είναι η υποστελέχωσή του και ως εκ τούτου θα φροντίσουν να γίνουν προσλήψεις.

Ο κ. Κλειτσιώτης είπε ότι «έχω μιλήσει με τον απερχόμενο διοικητή κ. Καρασαββόγλου, θα συναντηθούμε για να με ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν, τι ενέργειες έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα, τι επείγει. Αυτή η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη το πρωί. Θέλω να πιστεύω ότι η ενημέρωση θα είναι πλήρεις. Άλλωστε με τον κ. Καρασαββόγλου μας συνδέει πολυετής φιλία, είμαστε συνάδελφοι οικονομολόγοι. Η μετάβαση από τον έναν στον άλλον θα είναι πάρα πολύ ομαλή. Θα εξελιχθούν όλα θετικά. Για όποια προβλήματα υπάρχουν θα με ενημερώσει πλήρως. Λίγο πολύ, όμως, τα γνωρίζουμε τα προβλήματα. Είναι η υποστελέχωση στην οποία πρέπει να δώσουμε βάρος στο να φέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου μας».

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Για το αν μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις είπε ότι «γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης ήταν δύσκολο. Από ‘δω και πέρα που μπαίνουμε σε κάποια ομαλότητα σαν χώρα, να δώσουμε προτεραιότητες σε κάποιους τομείς όπως είναι η Υγεία. Θέλω να πιστεύω ότι ο νέος υπουργός, ο κ. Κικίλιας, είναι ευαίσθητος σ’ αυτά τα θέματα και θα δώσουμε προτεραιότητα στο να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες προσλήψεις. Όλοι γνωρίζουν ότι έχουμε υποστελέχωση και ειδικά στο νοσοκομείο μας. Πολλοί καλοί γιατροί βγήκαν σε σύνταξη, όπως ο κ. Ζεκερίδης, ενώ και ο κ. Γρανάς βγαίνει στη σύνταξη τέλος του έτους. Γι’ αυτό πρέπει όλα αυτά να τα αντιμετωπίσουμε.

Αυτό που προξένησε εντύπωση είναι ότι έχουμε μεγάλη έλλειψη σε τραυματιοφορείς. Είναι απορίας άξιο πώς δεν έχει λυθεί το πρόβλημα και πρέπει να βρούμε τρόπο να το λύσουμε άμεσα. Εδώ θα πρέπει να μας στηρίξει η πολιτεία με προσλήψεις για να επανδρωθούν τα τμήματα που έχουν έλλειψη.

Ανέβηκα στο Νοσοκομείο, έκανα μια επίσκεψη, μίλησα με κάποιους γιατρούς. Επισκέφθηκα όλες τις κλινικές. Τα εξωτερικά ιατρεία λειτουργούν άψογα. Ήταν μια επίσκεψη που ήταν προγραμματισμένη αλλά θεώρησα σωστό να δω το περιβάλλον που θα είμαι τα επόμενα χρόνια. Σε 10 μέρες θα έχουμε ανάληψη καθηκόντων από τους καινούργιους διοικητές, επομένως θα έχουμε καιρό να πούμε κι άλλα πράγματα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταπεξέλθω σ’ αυτά τα δύσκολα καθήκοντα ως διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *