Αισιόδοξος ο Λεωνίδας Παπάς για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Δήμο Καβάλας

Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα των δημοτικών έκανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Λεωνίδας Παππάς που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μουριάδη.

Όπως τόνισε αρχικά «Ξημερώματα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα που μας έδειξαν ότι θα είμαστε στο γύρο το δεύτερο. Δεν έχω πλήρη εικόνα βέβαια των αποτελεσμάτων ανά εκλογική περιφέρεια αλλά η διαφορά δεν μας κάνει να κινούμαστε αλλιώς.

Έτσι και αλλιώς δεν είναι ώρα ούτε για πανηγυρισμούς, ούτε για εφησυχασμούς. Τέλειωσε το ένα ημίχρονο, ξεκίνησε η μάχη για το δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μάχη αφού το πρόσωπο του Δημάρχου είναι αυτό που τελικά θα παίξει τον καταλυτικό ρόλο την επόμενη 4ετία.

Για όλα τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε. Για εμένα το πρόσωπο του επόμενου Δημάρχου θα είναι το πιο σημαντικό. Προφανώς το κυριακάτικο  αποτέλεσμα είναι τέτοιο που αφήνει πολλά περιθώρια σε εμάς. Γιατί οι ανατροπές γίνονται. Το 29-22 είναι το ποσοστό, που δεν δίδει  μια μεγάλη διαφορά. Μπορεί εύκολα να ανατραπεί απλά όλα παίζουν ρόλο. Το κλίμα, η λογική, το ψηφοδέλτιο που μπορεί να σε κρατήσει ψηλά είναι πολύ σημαντικά. Σαφώς ο επικεφαλής παίζει ρόλο ενώ αυτός που προέρχεται από το κλίμα της διοίκησης είναι αυτός που λογικά έχει ένα προβάδισμα. Απλά την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου αποφασίζουμε ποιον θα στείλουμε στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.   Οι καβαλιώτες θα επιλέξουν για το δικό τους αύριο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *