Αιμοδοσία στον Δήμο Παγγαίου

Ο Δήμος Παγγαίου, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Υπουργείο Υγείας και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, προσκαλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 στην Πλ. Νικοτσάρα στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου. Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί στην Κινητή Μονάδα «Οδυσσέας» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.

 Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, όσοι έχουν ανάγκη από αίμα χρειάζονται τη στήριξή μας και η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ουσιαστική πράξη στήριξης και αλληλεγγύης.  Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυµούν, παρακαλούµε να επικοινωνήσουν με την κα Άννα Γεωργίου  στο τηλέφωνο 6972268356 (ώρες επικοινωνίας: 10:00 – 14:00)για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών. Για την μετακίνησή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν sms στο 13033 ως εξής: 1 (κενό) ονοματεπώνυμο (κενό) διεύθυνση κατοικίας.

 Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *