Αγώνες σκυταλοδρομίας στην Καβάλα για την ενίσχυση του Συλλόγου ΠΝΟΗ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερμής 1877 και  ο Δήμος Καβάλας και η Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας χθες στις 12:00 μ.μ.  στο Roof Garden του Ξενοδοχείου Galaxy παραχώρησαν   συνέντευξη Τύπου για την διεξαγωγή των 2ων Αγώνων Σκυταλοδρομιών Δρόμου “Καβάλα Βίκος Street Relays” που θα πραγματοποιηθούν στην Παραλία Καβάλας, την Κυριακή 23 Απριλίου  με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου για το παιδί και την οικογένεια «ΠΝΟΗ».  Οι αγώνες διοργανώνονται με την υποστήριξη και την αιγίδα του Δήμου Καβάλας και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και εντάσσονται στη μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου τα Βίκος Street Relays 2017.

Αρχικά ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρκόπουλος δήλωσε πως συμμετέχουν με χαρά σε αυτή την διοργάνωση που έχει αθλητική και ανθρωπιστική διάσταση που συνδέει τον αθλητισμό με τον εθελοντισμό, καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος κ. Φιλόσογλου τόνισε πως ο Δήμος Καβάλας υποστηρίζει υλικοτεχνικξά την όλη διοργάνωση που απαρτίζεται από ένα τετράπτυχο: τον αθλητισμό, τον κοινωνικό, την κοινωνική ευαισθητοποίηση και τον εθελοντισμό.  Μάλιστα όπως πρόσθεσε ο εθελοντισμός τα τελευταία παρουσιάζει ανοδική τάση και σε αυτόν βρίσκουν αρκετά άτομα σανίδα στήριξης.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Η πρόεδρος της ΠΝΟΗ κ. Χατζηβαρύτη δήλωσε πως «είναι πολύ σημαντικό να τρέχουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας για τον εαυτό του και ευχήθηκε η εκδήλωση να βρεί συμπαραστάτες σε όλη την Ελλάδα.

Με την σειρά της η πρόεδρος του ΟΚΑΚ κ. Δράκου  σημείωσε πως στηρίζουν τέτοιες δράσεις δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο θέλοντας να στηρίξουν την ΠΝΟΗ θέλοντας να αποδείξουν ότι η Καβάλα είναι φίλαθλη, που έχει υψηλό επίπεδο εθελοντισμού. Επίσης ανέφερε ότι θα υπάρξει αγώνας δρόμου για πολύ μικρά παιδιά, για παιδιά δημοτικού και για τα άτομα από 13 ετών και πάνω που θα τρέξουν 10 χιλιόμετρα. «Ας κατεβούμε στην παραλία να απολαύσουμε αυτόν τον αγώνα» δήλωσε καταληκτικά.

Ο κ. Καρανικολής από πλευράς του οργανωτικού, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα περάσουν όλοι πολύ καλά  και θα δώσουν χαρά σε όλους.

Η παραολυμπιονίκης κ. Ανθή Καραγιάννη σχολίασε πως αξίζει τον κόπο να διαθέσουν λίγο χρόνο όλοι για να συμμετάσχουν σε αυτή την διοργάνωση που γίνεται για καλό σκοπό. Μάλιστα τόνισε πως εμπιστεύεται την Καβάλα για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο κ. Ραγκούσης πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ δήλωσε πως η διοργάνωση αυτή είναι η πρώτη που έδωσε την  ευκαιρία στα ΑΜΕΑ να βγουν στους δρόμους και δίνει την δυνατότητα συμμετοχής χωρίς αποκλεισμούς. Μάλιστα την χαρακτήρισε ως μάθημα παιδείας.

Τέλος ο εκπρόσωπος της  “Καβάλα Βίκος Street Relays” κ. Πλακίδας τόνισε πως όλοι μαζί μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση