Αγώνες μπάσκετ για τους απολυμένους της ΒΦΛ

Στο εφετινό Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καβάλας, που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ συμμετέχουν 20 ομάδες με 250 περίπου αθλούμενους. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε δυο Ομίλους των δέκα.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν πολλοί αθλητές του basketball, που τα τελευταία χρόνια σημάδεψαν με την απόδοσή τους την καλαθοσφαιρική ιστορία της πόλης μας.

Συμμετέχουν ακόμη πολλοί πρώην αλλά και εν ενεργεία αθλητές άλλων αθλημάτων με κορυφαίες διεθνούς εμβέλειας επιδόσεις, όπως ο Γιάννης Σοφοκλέους, ο Δημήτρης Γόντικας και ο Νίκος Σιδερίδης.

Στο πλαίσιο του  ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ διοργανώνεται φέτος ένας αγώνας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το All Star Game 2017, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των απολυμένων εργαζόμενων της Β.ΦΛ. Στον αγώνα αυτό θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι παίκτες των δύο Ομίλων.

Για την υλοποίηση του σκοπού του All Star Game 2017 εκδόθηκαν 10 χιλιάδες εισιτήρια-λαχνοί του ενός ευρώ. Εκατόν σαράντα επιχειρήσεις και φορείς του νομού έγιναν Δωροθέτες της προσπάθειας αυτής, προσφέροντας τα δώρα που θα κερδίσουν οι λαχνοί.

Παράλληλα, βγαίνουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, μέσω του λογαριασμού του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στο FACEBOOK, φανέλες σημαντικών αθλητών του basketball, όπως του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Μπάνε Πρέλεβιτς, Ματ Λοτζέσκι και Βασίλη Σπανούλη, υπογραμμένες από τους ίδιους.

Το All Star Game 2017 θα διεξαχθεί στην Καλαμίτσα, στο κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την Κυριακή 21 Μαΐου, στις 5:00’ το απόγευμα.

 Στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί Διαγωνισμός Τριπόντων, στον οποίο θα λάβουν μέρος οι οκτώ καλύτεροι σουτέρ του Εργασιακού Πρωταθλήματος.

Θα γίνει επίσης και η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση