Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια του Συλλόγου ΠΝΟΗΣ για την περίπτωση του Θανάση Συρόπουλου

Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια του Συλλόγου ΠΝΟΗΣ για την περίπτωση του Θανάση Συρόπουλου καθώς ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι θα εγχειριστεί με χρήματα του υπουργείου στην Γερμανία για την αφαίρεση όγκου από το πρόσωπο του. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χατζηβαρύτη δήλωσε ότι η ανταπόκριση των καβαλιωτών ήταν συγκινητική.

Συγκεκριμένα είπε ότι «το πληροφορηθήκαμε το μεσημέρι τη Δευτέρας. Είχαμε μία συνάντηση με τον κ. Συρόπουλο και τον δήμαρχο κ. Μουριάδη στο δημαρχείο, όπου μας είπαν ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το υπουργείο με τον κ. Συρόπουλο και με τον δήμαρχο, τους πληροφόρησαν ότι αναλαμβάνει το υπουργείο τα βασικά έξοδα της επέμβασης στη Γερμανία. Αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο έπακρο αλλά δεν φτάσαμε στο νούμερο των χρημάτων που είναι απαραίτητο και το οποίο δεν είναι το μόνο που θα αντιμετωπίσει σαν έξοδο ο κ. Συρόπουλος.

Οι γιατροί της Γερμανίας του είπαν ότι η επέμβαση θα έχει επιτυχία σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και θα χρειαστεί όμως 4 μήνες περίπου αποθεραπείας, που είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι πάρα πολύ λεπτή η επέμβαση. Του ευχόμαστε να βγει νικητής στη μάχη που δίνει εδώ και 10 χρόνια. Η ημερομηνία της επέμβασης είναι πολύ κοντινή και έπρεπε να έχει μια απάντηση στα χέρια του. Αυτό έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστώ τον κόσμο που ανταποκρίθηκε. Συγχαίρω τον Θανάση για το ήθος του, έναν υπέροχο άνθρωπο και οικογενειάρχη. Είναι δύσκολο μ’ αυτές τις συνθήκες να κρατηθεί τόσο ενωμένη η οικογένεια και πραγματικά συγχαίρω τον ίδιο και τη γυναίκα του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *