Ήττα της Αραμπατζή στην Πολωνία από ισχυρή και έμπειρη αντίπαλο

Η νεαρή αθλήτρια του ΑΟ Ορμή, Ραφαέλα Αραμπατζή, έχασε στα σημεία από την Ινδή, Jyoti στον αγώνα του διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Πολωνία. Η αντίπαλος της ήταν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2017 στην κατηγορία 51 κιλών, μια πολύ έμπειρη αθλήτρια. Η παρουσία της Ραφαέλας ήταν ικανοποιητική όμως δεν ήταν αρκετή για να κάνει την διαφορά και να την οδηγήσει στη νίκη. Η νίκη κρίθηκε κυρίως στην εμπειρία της αντιπάλου.

Η αθλήτρια, ο προπονητής της Μπάμπης Αραμπατζής και ο σύλλογος κάνουν ό,τι μπορούν για το θέμα αποκόμισης εμπειριών σε αγώνες όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Ευχαριστούν την Ομοσπονδία που παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής σε διεθνείς αγώνες όμως επιπλέον, για την απόκτηση και αξιοποίηση της εμπειρίας των αθλητριών είναι αρμόδια η Ελληνική Ομοσπονδία και το Ελληνικό κράτος.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με την αθλήτρια, τον προπονητή και τον ΑΟ Ορμή να δίνουν το καλύτερο που μπορούν ώστε να διεκδικήσουν διάκριση στο επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την αποκόμιση εμπειριών με βάση τις οικονομικές δυνατότητες.
Η Ραφαέλα θα κάνει και αγώνα σπάιρινγκ στην Πολωνία και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην βάση της. Θα προετοιμαστεί για τη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *