«Ήταν μια μέρα τιμής, χαράς και ταυτόχρονα ευθύνης» δήλωσε για την ορκωμοσία του ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης

Ορκίστηκε την Τετάρτη για πρώτη φορά Βουλευτής ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης. Όπως σχολίασε ήταν μία μεγάλη τιμή για τον ίδιο και στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων του θα κάνει το καλύτερο δυνατός για τα συμφέροντα της Καβάλας.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ήταν μια μέρα ιδιαίτερη, μια μέρα τιμής, χαράς και ταυτόχρονα ευθύνης, καθώς αναλαμβάνουμε ως Νέα Δημοκρατία, ως νέα κυβέρνηση του τόπου μας, που μας εμπιστεύθηκαν οι Έλληνες πολίτες, να κάνουμε πράξη αυτό το οποίο λέμε. Τη μεγάλη πολιτική αλλαγή η οποία συνδέεται με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που έχουμε συζητήσει κατ’ επανάληψη. Είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι στη Βουλή, στην αίθουσα της Ολομέλειας. Πάρα πολλά χρόνια ήμουν πέριξ της Ολομέλειας. Την Τετάρτη είχα την τιμή και την ευθύνη να ορκιστώ και βουλευτής. Και βεβαίως αυτό το οφείλω στους 11 χιλιάδες συμπολίτες μου οι οποίοι αγκάλιασαν και το σχέδιο και το όραμα αλλά και την ευθύτητα με την οποία παρουσιάζω τα πράγματα. Και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Προτεραιότητά μου παραμένει και είναι η Καβάλα. Και παραμένει διότι είμαι ο μοναδικός υποψήφιος που κατέθεσα ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Έχουμε προτεραιότητες και πιστεύω ότι και με τη βοήθεια των υπουργών της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού θα μπορέσουμε να κάνουμε πράγματα για την Καβάλα και στο τέλος της τετραετίας ο απολογισμός να είναι θετικός. πρωτίστως για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βεβαίως για μένα προσωπικά».

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

Και πρόσθεσε πως «Αυτοί οι 11 χιλιάδες σταυροί είναι μία πολύ μεγάλη παρακαταθήκη για μένα και είναι μία παρακαταθήκη η οποία είναι, θα έλεγα, βάρος στις πλάτες μου, για το τι πρέπει να πετύχουμε. Και για μένα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό ευχαριστώ και τους συμπατριώτες μου για την ψήφο τους, με δεδομένο ότι το έχουμε συζητήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν. Δεν μεγάλωσα στην Καβάλα, δεν δραστηριοποιήθηκα κοινωνικά και επαγγελματικά, παρόλα αυτά όμως, στο σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα των 15 μηνών που δραστηριοποιήθηκα στην Καβάλα, οι συμπολίτες μου αγκάλισαν όλη αυτήν την προσπάθεια κι αυτό πραγματικά και με ικανοποίησε και κυρίως με συγκίνησε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *