«Ήταν μια λαμπρή Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης

Λαμπρή χαρακτήρισε την εκδήλωση της Λευκής Νύχτας ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου κ. Χρήστος Μποσμπότης. Σημείωσε πως η Ελευθερούπολη την Παρασκευή πλημμύρισε από κόσμο. Για πρώτη φορά Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη έγινε σε μια Φθινοπωρινή ημέρα. Οι προηγούμενες τρεις ήταν στις αρχές καλοκαιριού. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, τα εμπορικά καταστήματα είχαν αγοραστική κίνηση ακόμη πολύ περισσότερο τα καταστήματα σίτισης. Η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Αγάπης Διαγγελάκη ξεκίνησε πριν τις 10 το βράδυ και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ο Πορτοκάλογλου στην αρχή της συναυλίας αφιέρωσε ένα τραγούδι στον φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ενώ αποθεώθηκε στο τέλος. Στη διάρκεια οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν μεγάλες επιτυχίες του καλλιτέχνη από την εποχή των «Φατμέ» μέχρι και  σήμερα.

Η 4η Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης πέρασε στην ιστορία και δικαίωσε τους διοργανωτές που ρίσκαραν να την ημέρα διεξαγωγής.

Ο κ. Μποσμπότης δήλωσε ότι «ήταν λαμπρή η νύχτα. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες των ανθρώπων που επέλεξαν να επισκεφθούν την Ελευθερούπολη την Παρασκευή το βράδυ, να ψωνίσουν από τα καταστήματα, να διασκεδάσουν με την πανέμορφη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Ο απολογισμός είναι άκρως θετικός. Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου με τους καταστηματάρχες, είδαν κάποια χρήματα στα ταμεία τους. Είναι μια βοήθεια μέσα σ’ αυτήν την περίοδο της κρίσης, στο να ανταπεξέλθουν σε κάποιες υποχρεώσεις που έχουν. Τους το χρωστούσαμε, τους το προσφέραμε την Παρασκευή γιατί δεν είχε γίνει η Λευκή Νύχτα όταν έπρεπε να γίνει τον Ιούνιο Έγινε έστω και ετεροχρονισμένα και η επιτυχία ήταν δεδομένη».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Βέβαια, κάθε χρόνο πρέπει να βελτιωνόμαστε. Ο πήχης είναι πάρα πολύ ψηλά. Πλημμύρισε η Ελευθερούπολη από πρόσωπα χαρούμενα, χαμογελαστά. Πήραν όλοι μια νότα αισιοδοξίας για αν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν τη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του δήμου Παγγαίου που έδωσαν έναν τιτάνιο αγώνα. Δεν είναι και λίγο να στήνεις τρεις εξέδρες σε χρόνο «μηδέν». Η προσπάθειά τους τελείωσε τα χαράματα του Σαββάτου όπου έπρεπε να ξεστηθούν όλα αυτά, να καθαριστεί η πόλη ούτως ώστε να είναι έτοιμα όταν θα άνοιγε η αγορά της πόλης. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία που για άλλη μία φορά ήταν συμπαραστάτης στο δήμο Παγγαίου. Και να ευχαριστήσουμε και τις χιλιάδες των πολιτών που επισκέφθηκαν την Ελευθερούπολη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

Τέλος ανέφερε ότι «Υπάρχει η πίεση από τον εμπορικό κόσμο να γίνεται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο η εκδήλωση της Λευκής Νύχτας. Εκεί βέβαια υπάρχει και το ερώτημα μήπως όταν κάτι αναπαράγεται πολύ τακτικά, ξεφτίζει και δεν έχει την επιτυχία που πρέπει να έχει. Επίσης να σκεφτούμε και το οικονομικό. Έχει ένα αρκετά μεγάλο κόστος και ήδη υπάρχουν φωνές από την αντιπολίτευση γι’ αυτό. Το κόστος δεν είναι μεγάλο, αν λάβουν υπ’ όψιν την ανταποδοτικότητα που έχει. Η ανταποδοτικότητα είναι πολύ μεγάλη. Μία φορά το χρόνο είναι καλά. Οι δύο ή τρεις φορές, θα ξεφύγουμε σε κόστος αλλά θα το βαρεθεί κι ο κόσμος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *