«Ήταν κάτι που το περιμέναμε» σχολιάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος για την προσχώρηση του Δημήτρη  Πέτροβιτς στον συνδυασμό του Περιφερειάρχη

Με κοινή ανακοίνωσή τους ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, κάνουν γνωστό ότι ο κ. Πέτροβιτς θα είναι υποψήφιος με την παράταξή του κ. Μέτιου. Όπως τονίζουν στην ανακοίνωση ενώνουν τις δυνάμεις τους  για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια, μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος με επικριτικό τρόπο χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη αναμενόμενη.

Συγκεκριμένα είπε ότι «προδιαγεγραμμένο, αναμενόμενο και χωρίς καμία ιδιαίτερη ουσία. Είναι κάτι το οποίο το ξέραμε, είναι κάτι το οποίο περιμέναμε ότι θα γίνει λίγο πριν την επίσκεψη του προέδρου (σ.σ. της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη) και δεν έχει και καμία ιδιαίτερη ουσία γιατί πρώτον το ξέραμε και δεύτερον γιατί ο κ. Πέτροβιτς απ’ ό,τι ξέρω, ένα άτομο είχε μαζί του. Να δούμε αν αυτό το ένα άτομο θα προσχωρήσει στον συνδυασμό του κ. Μέτιου. Κάτι τέτοιο περιμένουμε και δεν βλέπω ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό. Ο συνδυασμός ο οποίος θα κερδίσει τις εκλογές είναι ο συνδυασμός ο οποίος κάνει μια προσπάθεια και είναι η «Περιφερειακή Σύνθεση» με επικεφαλής τον κ. Χριστόδουλο Τοψίδη. Έχουμε την Κυριακή το πρωί ως συνδυασμός «Περιφερειακή Σύνθεση»  μια ωραία εκδήλωση στην Ξάνθη που θα είναι κι αυτή μία καινοτόμα εκδήλωση. Προσκαλούμε όλον τον κόσμο να παρακολουθήσουν την εκδήλωσή μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *