Κύριο άρθροΠολιτική

«Ήταν η δικαίωση της προσπάθειας που έκανα» δήλωσε για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Για δικαίωση της προσπάθειάς του έκανε λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ο Συνδυασμός στην Καβάλα τα πήγε περίφημα. Η προσωπική μου υποψηφιότητα στο νομό Καβάλας πήγε εξίσου περίφημα. Θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη επιτυχία και οι περίπου 8500 ψήφοι στο πρόσωπό μου και η πρωτιά μεταξύ όλων των παρατάξεων. Ταυτοχρόνως, όμως και μία δικαίωση της προσπάθειας την οποία έκανα. Μία δικαίωση των απόψεων που εξέφρασα και του τρόπου με τον οποίο πολιτεύτηκα τα χρόνια της θητείας μου. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους συμπολίτες μας και για το ποσοστό που έδωσαν στην Περιφερειακή Σύνθεση και για το αποτέλεσμα της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής. Και για τους σταυρούς τους οποίους εμπιστεύθηκαν στο πρόσωπό μου».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Για την επόμενη μέρα, σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες, είπε ότι «εδώ είμαστε. Θα τα δούμε. Είναι νωρίς ακόμη, παρ’ όλα αυτά ας περιμένουμε ένα χρονικό διάστημα να δούμε την άποψη της Διοίκησης και εμείς ούτως ή άλλως συλλογικά θα καταλήξουμε στη δική μας άποψη».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με την παράταξη του κ. Μέτιου είπε ότι «για να υπάρξει πιθανότητα συνεργασίας πρέπει να υπάρχει από όλες τις πλευρές. Από την πλευρά του κ. Μέτιου δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Οπότε είναι κάτι που δεν αφορά ούτε εμένα ούτε τον Χριστόδουλο Τοψίδη. Αφορά την πλευρά που έχει εκδηλώσει την άρνηση. Οι εξελίξεις πλησιάζουν, εδώ θα είμαστε και θα τις αντιμετωπίσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *