Ήπιας μορφής τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο Ελαιοχώρι

Πέντε κρούσματα κορωνοϊού εντοπίσθηκαν στο Ελαιοχώρι του Δήμου Παγγαίου. Όλα τα κρούσματα είναι ήπια όπως το διαβεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Πριονίδης.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είχαμε 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Ελαιοχώρι κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και να έρθει να κάνει το Σάββατο περίπου 60 τεστ μέσα στο χωριό για να δούμε τι θα γίνει. Αυτά τα κρούσματα ήταν Έλληνες και κατά προσωπική μου άποψη νομίζω ότι προηγήθηκαν από τα ξενόφερτα άτομα που έχουν έρθει ως εργάτες γης για τα αμπέλια. Μέχρι να εμφανιστούν αυτοί δεν είχαμε τίποτα. Με το που εμφανίστηκαν, σε διάστημα 2 εβδομάδων εμφανίστηκαν τα κρούσματα. Και πιστεύω ότι αυτή ήταν η αρχή του κακού. Τα κρούσματα είναι, ευτυχώς, ήπιας μορφής και αν δεν κάνω λάθος οι δύο έχουν αναρρώσει κιόλας. Νοσηλεύτηκαν αρχικά και μετά έγινε σύσταση να παραμείνουν σπίτια τους».

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Πρόσθεσε ότι «βρισκόμαστε στη χειμερινή περίοδο, υπάρχει ησυχία στην περιοχή. Το παραλιακό κομμάτι έχει πέσει σε χειμερία νάρκη κι ασχολούμαστε περισσότερο με τα διαμερίσματα και δίνουμε βάση σε ό,τι καθημερινό προκύπτει για να το επιλύσουμε.

Σε ό,τι αφορά την καθαριότητα, μαζεύουμε ογκώδη αντικείμενα από τα διάφορα που βγάζουν στο δρόμο οι δημότες. Η προσπάθεια γίνεται στο μέγιστο βαθμό από μένα και τους συνεργάτες μου. Δίνουμε μεγάλη βάση στο να επαναφέρουμε τις καταστάσεις στο αρχικό τους σημείο. Καθαρίζουμε παραλίες, δρόμους και τους επαναφέρουμε στην αρχική τους μορφή. Ξεκινήσαμε με την παραλία του Βρασίδα και θα συνεχίσουμε με άλλες –Ελαιοχώρι, Πύργο- με εισαγγελική εντολή που έχουμε λάβει και θα προβούμε στις σχετικές ενέργειες. Δεν ξέρω πόσο θα κρατηθούν, αλλά από εμάς η προσπάθεια γίνεται. Ό,τι χρειάζεται να γίνει για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, θα το κάνουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *