«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δύο γιατρούς μας», δηλώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Αναστάσιος Καρασαββόγλου, για την επόμενη μέρα στο Ογκολογικό Τμήμα

Νέα ημέρα ξεκίνησε χθες για το Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας μετά την αποχώρηση του Διευθυντή του κ. Κασαράκη και την ανάληψη των καθηκόντων του από δύο εξαιρετικές γυναίκες ιατρούς. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αναστάσιος Καρασαββόγλου εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Ογκολογικού.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ήταν αναμενόμενη η αλλαγή διότι αυτά ήταν τα δεδομένα. Ότι ο γιατρός θα αποχωρούσε διότι η οργανική θέση του είναι στο Θεαγένειο Νοσοκομείο. Εμείς συνεχίζουμε. Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη τις δύο γιατρούς που έχουμε στο ογκολογικό τμήμα, την ογκολόγο μας κα Χαλαμίδου και τη δεύτερη γιατρό κα Παπαευθυμίου. Θα βοηθήσουμε και θα στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουν με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και οι ίδιες οι δύο γιατροί αντιμετωπίζουν την κατάσταση με πολλή σοβαρότητα και υψηλό βαθμό ευθύνης. Αρκεί να πω, για παράδειγμα, ότι η παθολόγος- ογκολόγος του τμήματος είχε σχεδιάσει τις διακοπές της και τις ακύρωσε. Θα είναι εδώ κάθε μέρα και κάθε ώρα μέχρι να ρολάρει καλά το πράγμα και να ισορροπήσει η κατάσταση».

ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

Πρόσθεσε δε με νόημα ότι «Ο κόσμος δεν χρειάζεται να ανησυχεί καθόλου. Θα πάει μια χαρά το πράγμα. Πιστεύω ότι θα πάει περίφημα το ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας. Θα λειτουργεί καλά, θα είναι αποτελεσματικό, απλά το θέμα είναι ότι θα πέσει λίγη παραπάνω δουλειά, απ’ ό,τι πριν, στις δύο γιατρούς που έχουμε. Είναι εξαιρετικές γιατροί και οι δύο, γνώστριες του αντικειμένου, με πολυετή εμπειρία στο ογκολογικό τμήμα, με την αντιμετώπιση πολλών καταστάσεων με επιτυχία. Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι ήσυχος. Ο,τι κάναμε πριν, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε κι από ‘δω και πέρα. Εμείς περιβάλλουμε τη νέα κατάσταση με απόλυτη εμπιστοσύνη και θα τα καταφέρουμε περίφημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *