Έτοιμο το πρόγραμμα της διοργάνωσης «Λευκή Νύχτα» που θα δώσει ζωή στο κέντρο της Καβάλας την Παρασκευή 5 Μαΐου

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της εκδήλωσης του Εμπορικού Συλλόγου, της «Λευκής Νύχτας» που θα περιλαμβάνει 25 δρώμενα συνολικά στο κέντρο της πόλης και για πρώτη φορά και στην οδό Βενιζέλου. Η εκδήλωση οριστικά και αμετάκλητα θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου και συμπίπτει με το εκπτωτικό 10ήμερο της αγοράς, όπως το επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Λεμονίδης επισήμανε πως «το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί. Σε σχέση με πέρσι έχει πέντε δρώμενα περισσότερα τα οποία έχουν τοποθετηθεί κυρίως στο σχολείο του Αϊ Γιάννη, δηλαδή στην περιοχή της οδού Βενιζέλου που δεν είχε τις προηγούμενες τρεις χρονιές τίποτα, στην περιοχή που κάνει την εσοχή που είναι το κατάστημα του Μασούτη θα μπει επίσης ένα μουσικό δρώμενο. Θα υπάρχει περιφερόμενο μουσικό σχήμα, οι Φασαριόζι οι οποίοι είναι αυτή τη στιγμή ένα σχήμα με πάρα πολλά όργανα τα οποία θα μεταφέρονται μόνο στην οδό Βενιζέλου και κυρίως στο τμήμα από το Δημοτικό Κήπο μέχρι τέρμα κάτω στον Αϊ Γιάννη. Όπως θα είναι πεζοδρομημένη η Ομόνοια θα υπάρχουν πάρα πολλά δρώμενα τα οποία είτε θα είναι μουσικά, είτε οτιδήποτε άλλο».

ΙΔΙΩΤΙΚΑ EVENT

Συμπλήρωσε δε πως «φέτος έχουμε τη χαρά να έχουμε και πάρα πολλά ιδιωτικά event, δηλαδή πάρα πολλοί που σκέφτονται έξυπνα και βλέποντας τι επισκεψιμότητα δέχεται η πόλη μας όλες αυτές τις ώρες, από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, ειδικά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα κάνουν μόνα τους event είτε με DJ είτε με μικρά μουσικά σχήματα που θα φέρουν περισσότερο κόσμο και θα διαφημιστούν βέβαια και στο facebook όπου γίνεται η διαφήμιση της Λευκής Νύχτας και συγκεκριμένα τα δρώμενα και στην αφίσα και στο flyer που θα μοιραστεί σε όλα τα ξενοδοχεία της πόλης μας. Σίγουρα κάθε χρόνο βάζουμε το κάτι παραπάνω και φέτος πιστεύω ότι η δυναμική της Λευκής Νύχτας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Συνολικά οι δράσεις φέτος θα είναι 25, ήταν 21 πέρσι. Είναι κάποιες ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων η πόλη μας θα γεμίσει από κόσμο, θα ζωντανέψει και καλούμε τον κόσμο και να κατέβει στην αγορά και να διασκεδάσει, να εξωτερικεύσει έτσι και τη χαρά του, διότι το δύσκολο καιρό που ζούμε καλό είναι όλη αυτή η μιζέρια και η δυσκολία την οποία νιώθουμε όλοι μέσα μας να υπάρχουν και στιγμές που λίγο απελευθερωνόμαστε. Λίγο να ζωντανεύουμε γενικότερα τη διάθεσή μας και να εξωτερικεύουμε όλη τη χαρά μας. διότι αυτή τη στιγμή αν μπούμε σε μια διαδικασία συνεχούς μαυρίλας και μιζέριας, δεν νομίζω ότι είναι καλό ούτε για μας τους ίδιους ούτε για τους γύρω μας. Να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να καταναλώσουμε βέβαια, γιατί θα είναι και το εκπτωτικό δεκαήμερο στο οποίο παραδοσιακά πλέον τα μαγαζιά της πόλης μας κάνουν πολύ γενναίες και πολύ καλές εκπτώσεις και ξαναλέω υπάρχουν και πολλά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που από μόνα τους θα κάνουν και πολλά δρώμενα στα καταστήματά τους μπροστά και θα φέρουν κι άλλο κόσμο».

ΔΡΑΣΕΙΣ

Ο κ. Λεμονίδης καταληκτικά  ανέφερε ότι θα γίνουν μουσικά δρώμενα σε όλο το κέντρο της πόλης και φυσικά και στον Άγιο Νικόλαο. «Θα είναι μία ευκαιρία για όλους να διασκεδάσουν και να καταναλώσουν» σημείωσε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση