Άρχισαν οι εγγραφές   εκκλησιαστική   κατασκήνωση  στην Καλλιράχη Θάσου

Με την αποκλειστική μέριμνα και φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου  προετοιμάζεται και για το εφετινό καλοκαίρι η λειτουργία της Εκκλησιαστικής Κατασκήνωσης, στις μόνιμες παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις της στην Σκάλα Καλλιράχης στο νησί της Θάσου. Τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια, εκατοντάδες παιδιά προστρέχουν στην αγκαλιά της Εκκλησίας και χαίρονται κάθε χρόνο τις χαρές της κατασκηνωτικής ζωής, του νησιού και της θάλασσας, περνούν ευχάριστα τις διακοπές τους, χωρις καμία οικονομική επιβάρυνση.

Εφέτος το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ξεκινά στις αρχές Ιουλίου και ολοκληρώνεται στα μέσα Αυγούστου, με την φιλοξενία παιδιών από όλες τις Ενορίες της Μητροπόλεώς μας, ηλικίας 10-16 χρονών και τον Αύγουστο με τις οικογένειες του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Μητέρας Έργον». Συγκεκριμένα από 3 έως 15 Ιουλίου τα Κορίτσια και από 17 έως 29 Ιουλίου τα Αγόρια.  Οι εγγραφές άρχισαν και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στον Εφημέριο της Ενορίας τους ή στο Γραφείο της Μητροπόλεως, για να ενημερωθούν για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα και για όλα τα σχετικά θέματα.

Παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες, με την βοήθεια του Θεού και την συμβολή ικανών και έμπειρων στελεχών, εξασφαλίζονται κάθε χρόνο οι προϋποθέσεις για την σωστή και ομαλή διαβίωση των παιδιών στη Κατασκήνωση. Η πατρική και στοργική αγάπη πρός τα παιδιά από μέρους εκείνων που αναλαμβάνουν με αίσθημα ευθύνης την ύψιστη αυτή διακονία είναι δεδομένη και εγγυάται την επιτυχία της προσπαθείας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση